Når design møder akustik

Et eksklusivt arrangement med fokus på akustiske designløsninger til et workspace design. 

Den 8. juni kl. 10:00 slår vi dørene op i vores showroom i Nordhavn, København til en eksklusiv event med fokus på hvordan man skaber trivsel i moderne rum og indretter med akustiske designs.   

Et stærkt line-up fra branchen vil give indsigt i, hvordan man skaber det bedste rum med akustiske designløsninger samt hvilke udfordringer, der kan være i et projekt.

Tilmeld dig i dag 

Rockfon Showroom

Pakhus 48
Sundkaj 163
2150 Nordhavn København

Marianne Lykkesfeldt

Marianne Lykkesfeldt, Partner og Head of People and Projects hos Laika Space Design. Med mere end 15 års erfaring med at rådgive virksomheder, udvikle strategier for indretning og virksomme transformer, vil Marianne dele nogle af sine indsigter om de post-pandemiske trends og tendenser, vi oplever. Samt hvordan vi kan designe til en bedre fremtid ved at omfavne hybride arbejdsmodel og et fornyet fokus på mangfoldighed og mental velvære.

Læs mere om Laika Space Design

RFN-DK External - Marianne Lykkesfeldt - Laika Design

Søren Vestbjerg Andersen

Søren Vestbjerg Andersen er team lead i Acoustica hos Sweco Architects med fokus på akustik og lys. Med godt kendskabt til rumakustik og hvordan en oplevelse forbedres med den gode lyd, vil Søren åbne op for vigtigheden af god akustik samt hvilken betydning det har for dem, som oplever rummet og dens anvendelse. Det handler om at skabe det bedst mulige rumdesign med sammenhæng mellem lyd, lys og layout.

Læs mere om Sweco Architects

RFN-DK External Søren Vestbjerg Andersen - Sweco Architects