order-bucket

Bæredygtighed og cirkularitet

Bæredygtige produkter

I en cirkulær økonomi skal produkter anvendes så længe som muligt – og genanvendes i videst muligt omfang efter endt levetid. Vi leverer langtidsholdbare løsninger til byggeriet – såsom isolering, akustiklofter og facadebeklædning, som kan genanvendes i det uendelige.  Vi anvender et af naturens mest uudtømmelige ressourcer – vulkansk sten. Takket være ROCKWOOL produkternes unikke holdbarhed og genanvendelighed kan vi hjælpe vores kunder med at skabe bygninger og byer, som er mere modstandsdygtige og i sidste ende beriger det moderne hverdagsliv. 

Byggebranchen genererer ca. en tredjedel af al verdens affald, og heraf ender en stor del på deponi. Vi ved, at det kan gøres anderledes. Vores stenuldsproduktion er udviklet, så det er muligt at anvende materialer, der ellers ville være endt på lossepladsen eller blevet downcyclet. Faktisk består ca. en tredjedel af de råstoffer, vi anvender i vores produktion, af genanvendt affald fra andre industrier, kraftværker og kommunale spildevandsanlæg. 

Rockworld imagery, circularity, recycling, reuse
Stenuld er 100 % genanvendeligt. Det kan bogstaveligt talt anvendes igen og igen …

Artikler

I dag er stenuld med til at forbedre menneskers arbejdsliv og trivsel på alle mulige forskellige måder. Vores løsninger beriger menneskers liv, idet de gør os mere produktive og vores omgivelser smukkere.

Vidste du …?

Renoveringsprojekter, der gør bygninger energieffektive med vores løsninger, bidrager til at reducering af energiforbruget nu og i fremtiden. Korrekt designede og isolerede bygninger er afgørende for at sikre en optimal energieffektivitet og bæredygtige byer.

Læs mere om termiske isoleringsløsninger på vores søsterbrands hjemmeside.

ROCKWOOL isolering
RockWorld imagery, The big picture, urban, city, buildings

Anvendelsesområder

rockfon