order-bucket

Vi bruger 90 % af vores tid indendørs. Undersøgelser viser igen og igen, at de bygninger, vi bor, arbejder, lærer og slapper af i, har en markant indvirkning på vores helbred, velbefindende og produktivitet. Og det er på tide, at det afspejles i vores bygningsmiljø. 

Få mere at vide om WELL Building Standard, verdens første bygningsstandard, der kun fokuserer på helbred og velbefindende.

Deltag i vores eksklusive webinar

Vil du gerne vide mere om, hvordan man forbedrer helbred og velbefindende indendørs? Deltag i vores eksklusive 30 minutter lange webinar for at få mere at vide om WELL Building Standard-certificeringen samt om de nyeste tendenser i byggebranchen.

På webinaret taler Olga Turner, der er førende ekspert inden for området, om:

  • WELL Building Standard
  • De vigtigste punkter i WELL Building Standard
  • Casestudies, der kan inspirere dit næste projekt.

Webinaret afholdes på engelsk og finder sted den 24. september 2019 fra kl. 11.00 til 11.30.

Webinar
24. september 2019
11:00 - 11:30

Deltag i vores webinar

20190809_RW-RF_ILLUS_000325

Hvordan designer man kontorer, skoler og hjem med fokus på mennesker?

Webinaret afholdes på engelsk.

Det internationale WELL Building Institute™ (IWBI™) fører an for bevægelsen, der arbejder med at forvandle vores bygninger og samfund på måder, der hjælper mennesker med at trives. IWBI står bag den banebrydende WELL Building Standard™.

WELL er det førende værktøj til arbejdet med at fremme helbred og velbefindende i bygninger verden over. Du kan få certificeret din bygning eller blot gøre brug af idéerne på dit kontor, i din bygning eller på andre områder, hvor du kan bruge WELLs fleksible ramme til at forbedre menneskers helbred og oplevelser gennem design.

Logo, International WELL Building Institute, member mark
rockfon