Vent lige….er dette ikke en EPD?

Nej, vores bæredygtighedsdeklarationer for vores produkter (Product Sustainability Declarations /PSD) er vores egen unikke måde at fortælle om bæredygtighed for vores produkter. PSD'erne er selvdeklarerede dokumenter, der konsoliderer bæredygtighedsoplysningerne for hver af vores produkttyper.

Vores bæredygtighedsdeklarationer opdateres årligt og indeholder alt, hvad du har brug for at vide om produkternes bidrag til de mest gængse bygningscertificeringsordninger, de tilgængelige miljømærker, certifikater og meget mere.

People, Humans, Office, Working, Woman

Hvorfor er de anderledes end andre dokumenter om bæredygtighed, du har set?

De er en "one-stop-shop" for alt, der vedrører bæredygtighed og cirkularitet. Du behøver ikke besøge flere websteder, downloade flere dokumenter eller få hjælp fra kundesupport for at få alle relevante oplysninger. Her finder du alt samlet på et sted.

People, Humans, Office, Working,
icon, rockfon, sustainability, building rating schemes

Bidrag til byggecertificeringsordninger

Du kan se, i hvilke kriterier fra BREEAM®, LEED, DGNB og WELL Rockfon akustikprodukter har et bidrag, og også hvor mange point du kan optjene.

icon, rockfon, sustainability, carbon footprint

Bæredygtighedscertifikater og CO2 aftryk

Oplysninger om vores Cradle to Cradle certificering, vores tredjepart verificerede EPD og det specifikke produkts CO2 aftryk baseret på EPD.

icon, rockfon, sustainability, health and safety

Sundhed og sikkerhed af stenuld

Information om sikkerheden ved stenuldsfibre, deres Note Q -klassificering og overholdelse af REACH -forordningen.

icon, rockfon, sustainability, indoor emissions

Indendørs emissionsmærker og ISO -certifikater

Tilgængeligheden af ​​indendørs emissionsmærker, såsom M1, dansk indeklimamærke, fransk VOC A+/A klassificering, Blue Angel osv. Samt tilgængeligheden af ​​ISO 14001 og ISO 9001 certifikater til vores produktionsfaciliteter.

icon, rockfon, sustainability, circularity

Cirkularitet og materielle indikatorer

Information om genbrugsindholdet i det specifikke produkt, muligheder for genbrug i løbet af dets levetid og oplysninger om produktets sammensætning.

icon, rockfon, sustainability, corporate reporting

Virksomhedsrapportering og ansvarlig indkøb

Vores tilgang til ansvarlig indkøb af råvarer, herunder oplysninger om vores adfærdskodeks, vores leverandørers engagement og vores bæredygtighedsrapportering fra ROCKWOOL Group i sammenhæng med FN klimamål.

Stakeholder, Men, Planning, Building

Har du spørgsmål?

Kontakt os, så vi kan hjælpe dig.