PRODUKTGENVEJ

Værktøjer

ROCKFON værktøjskasse

Med ROCKFONs værktøjskasse får du en række værktøjer, som hjælper dig med at vælge den loftløsning, der passer til dit behov:

Produktudvælger

Find det rigtige produkt til dit projekt: Brug filtrene til at indsnævre vores produktsortiment og kun vise produkter, der er egnede til dit projekt. Gå direkte til den relevante produktside, eller tilføj produkter til vores sammenligningsværktøj, så du nemt kan sammenligne vigtige produktegenskaber.

Gå til Produktudvælgeren

Produktsammenligningsværktøj

Sammenlign produktegenskaber: Vælg de produkter, du vil sammenligne. Reducér udvælgelseskriterierne til kun at vise de egenskaber, der er relevante for dig. Træk og placér produktkolonnerne for at omprioritere produkternes rækkefølge.

Gå til Produktsammenligningsværktøjet

Forskriftsgenerator

Generér din forskriftstekst i 4 lette trin: Vælg produkt, sortiment, farve og kantafslutning for at generere og downloade din specifikation som et PDF- eller Word-dokument.

Gå til Forskriftsgeneratoren

CAD bibliotek

Download konstruktions- eller komponenttegninger i DWG- eller PDF-format: Vælg løsningskriterier for at indsnævre listen. Download filerne enkeltvis ved at klikke på det relevante ikon, eller brug afkrydsningsfelterne for at downloade flere filer.

Gå til CAD biblioteket

ROCKFON 3D design værktøj

Kombiner lofttyper, kanter og dimensioner for at visualisere din foretrukne loftløsning.

Gå til Designværktøjet

  Contact

  Produktgenvej

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order