Interviews

INTERVIEWS

INSPIRED BY YOU bringer historier, mennesker og idéer, som ændrer vores opfattelse af akustik, indeklima og design, sammen. Læs nogle af vores interviews med mennesker, som gør sig bemærket inden for forretningsverdenen, design og meget andet.


Lara Muller
CEO og medstifter af Blue Building Institute


Find ud af, hvordan menneskefokuseret design kan have en positiv påvirkning på ejendomsstrategien. Lara Muller fortæller os om fordelene for din forretning og værdiholdning.


LÆS MERE


Charles Spence
Professor i eksperimental psykologi, Oxford University


Charles Spence fortæller om, hvordan akustik påvirker smagen, teksturen og duften af mad.


LÆS MERE


Philippe Monserez
Program Director for PPP Schools of Tomorrow


Philippe Monserez fortæller om Belgiens største skolerenoveringsprojekter, og hvordan der blev gennemført 182 projekter for at forbedre indeklimaet, akustikken og adgangsforholdene på skolerne.


LÆS MERE


Kasper Stoltz
CEO for Language of Space og ekstern lektor ved Aarhus Universitet

I interviewet med Kasper Stoltz om bygning af skoler i det 21. århundrede udfordrer han vores forudfattede mening om, hvordan skoler skal se ud.

LÆS MEREOptimale rum

OPTIMALE RUM

Afsnittet om rum giver en tankevækkende indblik i og gode idéer til, hvordan man kan forbedre indeklimaet på arbejdspladsen.DESIGN OG PRODUKTIVITET

Læs om designs påvirkning af erhvervslivet og betydningen for ejendomsadministration.

LÆS MERE

NYT LYS OVER TELEKOMMUNIKATION

Arkitekterne fra det svenske firma BAU tegnede det nye hovedkontor til et stort telekommunikationsselskab, hvor godt indeklima og lyse og luftige rum stod højt på dagsordenen.

LÆS MERE

TONER OG HARMONIER

Læs om, hvordan man på en bar ønskede at skabe et miljø, som var behageligt for alle, fra den enlige gæst til grupper, hvor de kunne slappe af, drikke godt øl og enten læse en bog eller sludre med vennerne.

LÆS MERE

INSPIRED BY YOU

Hent og læs den seneste version af INSPIRED BY YOU

DOWNLOAD


Artistisk akustik

ARTISTISK AKUSTIK

Afsnittet om artistisk akustik viser pragtfuld og smuk artistisk indretningsdesign, der parrer fremragende akustiske løsninger og loftsystemer, som skaber behagelige og elegante rum, som skaber undren.EN ARKITEKTONISK ARV

Monolitisk arkitektur kan skabe enestående konstruktioner og design, som former sig efter og rundt om det naturlige miljø. Find ud af, hvordan det verdensberømte firma Zaha Hadid Architects kombinerede ægte monolitisk design med akustisk komfort.

LÆS MERE

PRISVINDENDE TEKNISK DESIGN

Prisvindende design kan have mange forskellige former og størrelser, og nogle gange er det de praktiske og varige løsninger, der overvinder de største udfordringer og fortjener den største ros.

LÆS MERE


Næste læringsniveau

NÆSTE LÆRINGSNIVEAU

I dette afsnit om det næste læringsniveau vender vi tilbage til skolen og præsenterer et antal artikler om innovation i design af skoler.OM AT SKABE FREMTIDENS SKOLER

Læs om udfordringer og målene for en 140 år gammel klosterskole, som blev til en moderne og tidssvarende skole.

LÆS MERE

BYGGERI ERSTATTER LARM MED LEG

Henning Larsen Architects tegnede den prisvindende Frederiksbjerg Skole med fokus på bevægelse og leg. Bliv inspireret af dette eksempel på, hvordan det 21. århundredes skole kan se ud.

LÆS MERE
Hent INSPIRED BY YOU

DownloadLæs magasinet

Hent og læs den nye udgave af magasinet INSPIRED BY YOU.

Tidligere magasiner

TIDLIGERE MAGASINER

Se de tidligere udgaver af INSPIRED BY YOU
Kan medarbejderne endelig forelske sig i de åbne kontorer?

LÆS MAGASINET


Løft design til et højere niveau
Oplev akustiske lofter og vægabsorbenter på måder, du aldrig har set før

LÆS MAGASINET


Vi afslører det smukke indre
Renoveringer og nybyggeri

LÆS MAGASINET