PRODUKTGENVEJ

Fugtmodstand og formfasthed

ROCKFON loftplader er formstabile op til 100 % RH

I bygninger under konstruktion, som endnu ikke er hermetisk lukkede, eller hvor materialerne endnu ikke er tørre, kan der opstå fugtproblemer. I vådrum som svømmehaller, køkkener og sanitære områder, kan luftfugtigheden være usædvanlig høj.

Luftfugtighed kan svække visse loftpladers struktur og forårsage, at de begynder at miste deres form. I ekstreme tilfælde kan de endda falde ud af skinnesystemet.

ROCKFON loftplader er formstabile helt op til 100 % RH og kan installeres ved temperaturer fra 0°C til 40°C. Der er ikke behov for akklimatisering af produkterne, og ROCKFON loftplader kan installeres selv på et meget tidligt stadie i byggeriet (når facaden endnu ikke er lukket) uden nogen risiko for nedbøjning af loftpladerne. De er overvejende klassificeret som klasse 1/C/0N i henhold til EN 13964. Nogle modulstørrelser (med en bredde over 700 mm) er klasse 2/C/0N.

Loftpladerne er i letvægtsklassen med stabile ikke-hygroskopiske egenskaber, som minimerer slutvægten på det fuldt installerede loft og reducerer antallet af stropper til installationen.

ROCKFON loftplader har 15 års garanti.

  Contact

  Produktgenvej

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order