PRODUKTGENVEJ

Dokumenteret bæredygtighed

ROCKFON har udviklet en række bæredygtighedsdeklarationer for vores mest populære produkter. Disse gør det lettere at dokumentere indvirkningen på miljøet i forbindelse med certificeringsordninger eller byggeprojekter med særlige krav, når der anvendes ROCKFON produkter.

Hvis du ønsker at få en bygning certificeret gennem LEED®, BREEAM®, DGNB® eller lignende, hjælper ROCKFON dig med at opnå dette ved at levere produkter og løsninger med dokumenterede egenskaber.

Produktspecifik bæredygtighedsdeklaration

Vores nye produktspecifikke bæredygtighedsdeklarationer er brugbare for både arkitekter, entreprenører og bygningsejerer. Med udgangspunkt i de vigtigste certificeringsordninger giver dette dokument en klar og letlæselig produktoversigt med de relevante informationer omkring bæredygtighed.

Vælg det relevante produkt og download.

Miljøvaredeklarationer

Vi har forenklet vores miljøvaredeklarationer (EPD'er - Environmental Product Declarations) for at give lettere adgang til informationer om ROCKFON produkternes miljøprofil. Vi har nu to nye miljøvaredeklarationer, en for produkter med høj densitet og en for produkter med lav densitet.

   Miljøvaredeklaration (EPD) - lav densitet

   Miljøvaredeklaration (EPD) - høj densitet

Kontakt venligst din lokale ROCKFON sælger, hvis du ikke finder den bæredygtighedsdokumentation som du søger. 

Bæredygtighedsbrochurer 

Du kan downloade og læse ROCKWOOL Sustainability Report, for at få en detaljeret oversigt over ROCKWOOL koncernens engagement i bæredygtighed, samt vores mål og bæredygtighedsprofil.

Download og læs mere i vores Bæredygtighedsbrochure om vores upcycling proces, og hvordan ROCKFON forpligter sig inden for bæredygtighed.

  Contact

  Produktgenvej

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order