PRODUKTGENVEJ

Kontor

Mørke og fugtige kontorer med tung luft og ekko hører heldigvis fortiden til.

Arbejdsgivere, medarbejdere og stadigt strengere forordninger foreskriver alle, at kontorer i dag skal være lyse, rene og inspirerende - og frem for alt, sikre. Ved at kunne tilbyde produkter med mange forskellige former for overflader, kanter og størrelser, er ROCKFON førende på markedet, når det handler om at designe frihed og at opfylde alle disse krav. Vores højt vurderede egenskaber for akustik, brandsikring og lysrefleksion hjælper dig med at imødekomme udfordringerne i moderne kontordesign.

Interaktion

Ifølge moderne management teorier er medarbejdere gladere og mere produktive, når de kan interagere frit i kreative, inspirerende miljøer. Ud over traditionelle mødelokaler, hvor uforstyrrethed er påkrævet, omfatter moderne kontorer afslappede fællesarealer, som f.eks. kaffebarer, som opfordrer til uformel kommunikation.

Men en persons samtale kan være forstyrrende for en anden. Mere interaktion kan give problemer med hensyn til fortrolighed og koncentration.

Fleksibilitet

Muligheden for at bevæge sig og samarbejde frit kræver en mere fleksibel indretning af kontoret. I takt med ændringerne i nutidens forretningsliv, skal arbejdsmiljøerne kunne tilpasses herefter. Disse rum, somme tider kaldet “agile interiors” kan omdannes relativt nemt og hurtigt. Imidlertid kræver en ændring af etageplanen en ændring af loftsplanen, for at sikre, at rummets akustik holder trit med brugernes skiftende behov. Samtidig skal der opretholdes nem adgang til serviceinstallationer og kabelføringer over loftet.

Åbenhed

Designere bliver ofte bedt om at skabe inspirerende rum, der afspejler virksomhedens energi,  transparens og mærkeværdi. Nogle arkitekter tager dette helt bogstaveligt ved at udstille førhen skjulte områder, som f.eks. produktionsområder og mødelokaler, i glas-indpakkede akvarium lignende former.

Men de store vinduer og hårde materialer, som typisk findes i den slags bygninger, skaber alvorlige akustiske problemer, mens den stigende anvendelse af termisk masse kræver, at designere tænker i nye baner med hensyn til lydabsorberende løsninger.

Bæredygtighed

Alle bygninger er forskellige med hensyn til design og formål. Undersøgelser har vist, at akustikvenlige rum med behagelig belysning og stabile, optimale temperaturer øger medarbejdernes velbefindende, produktivitet og tilfredshed, hvilket reducerer fravær og udskiftning af personale. Det er dog ikke altid nemt at tilpasse et rums akustiske behov med opvarmning, køling og krav om energieffektivitet for certificering af bæredygtige konstruktioner. ROCKFON løsninger giver designere mulighed for at realisere deres vision med genbrugelige løsninger, der øger produktiviteten, giver omkostningsbesparelser for bygningsejere og bidrager til fælles velfærd.

Opgraderbarhed

Ovennævnte overvejelser gælder ikke kun for nybyggeri. I en nedadgående økonomi har bygningsejere tendens til at renovere eksisterende ejendomme og bevare deres værdiers konkurrencedygtighed.  Lejere kræver moderne rum af bedre kvalitet og lægger vægt på driftsomkostninger. Et rum, der istandsættes med omtanke og lavere energiomkostninger er ganske enkelt meget mere attraktivt på markedet.

Fordi det aldrig begynder med en helt ren tavle, kan et renoveringsprojekt være mere udfordrende end nybyggeri. Det er vigtigt at vælge loft- og vægløsninger, der er med til at optimere både den aktuelle og eventuelt fremtidige indretning af det rum, der skal renoveres.

  Contact

  Produktgenvej

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order