PRODUKTGENVEJ

Fritid og sport

Fritids- og sportsaktiviteter stiller høje krav til akustiske løsninger, inklusive lofter.

For at forbedre brugeroplevelsen, skal lydudviklingen i rummet justeres, samtidig med at god taleforståelighed er afgørende. Ligeledes kan designmuligheder, som f.eks. farver, bidrage til oplevelsen og bygningens kvalitet.

Slagfasthed

Det er nødvendigt at bruge slagfaste produkter til sportshaller for tungere sportsgrene, f.eks. boldspil. Man bør installere Klasse 1A slagfaste lofter.

Fugtmodstand

I svømmehaller er fugtmodstand et vigtigt parameter. ROCKFON produkter er formstabile helt op til 100 % RH og temperaturer op til 40°C.

Brandsikkerhed

Brandsikkerhed spiller en vigtig rolle, hvor større grupper af mennesker opholder sig i begrænsede rum. Virkelig brandsikre loftløsninger, som forbliver stabile i tilfælde af brand, er af stor betydning for effektive flugtveje og nem adgang til bygningen for brandslukningsfolk i tilfælde af brand. Dette kan være afgørende for at redde liv, reducere omkostninger for brandskader og facilitetens nedetid, hvis der skulle opstå brand. De fleste ROCKFON loftplader er klassificeret i Klasse A1, som er den bedste brandklasse.

Design og akustik

I mange fritidsfaciliteter er indendørsdesign en integreret del af den besøgendes oplevelse. Dette er tilfældet i biografer (med sorte lofter) og museer (monolitiske lofter, der er tilpasset den oprindelige arkitektur).

Ud over design, spiller akustikken altid en vigtig rolle i fritidsfaciliteter.

  Contact

  Produktgenvej

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order