PRODUKTGENVEJ

NYHEDER

ALLE NYHEDER

1. oktober 2014

Bedre indeklima med diffus ventilation og Rockfon Blanka®

Indeklimaet påvirker vores koncentration, stressniveau og produktivitet, og derfor er det oplagt at finde løsninger, som tilgodeser alle faktorer. Rockfon Blanka® installeret i en løsning med diffus ventilation sikrer en optimal ventilation med masser af frisk luft, forbedrer lysforholdene og skaber et støjfrit arbejdsmiljø med mennesket i centrum.

Diffus ventilation er den smarte løsning

Rockfon Blanka og diffus ventilation er den smarte løsning til lokaler, hvor ventilationsløsningen ikke skal optage al loftshøjden, og hvor både lavt og højt luftskifte ønskes.

Her fungerer de akustiske loftplader som et stort indblæsningsarmatur; den friske luft siver langsomt igennem hele overfladen i det nedhængte loft uden synlige indblæsningsarmaturer og sikrer det nødvendige luftskifte helt uden støj og træk. Dermed virker hele loftet som et køleloft med en stor køleflade. Download brochure om diffus ventilation og kølelofter.

Den æstestiske løsning

Diffus ventilation er en æstetisk loftløsning til at skabe uforstyrrede lofter med færre ventilationsarmaturer. Rockfon Blanka som køleloft er en loftløsning med en unik, ekstra-hvid og en hel glat overflade, hvor lydabsorptionen og lysrefleksionen er uovertruffen. Besøg Rockfon Blanka-produktsiden for at bestille en håndprøve.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder om akustik og design.

Links


> ALLE NYHEDER
ALLE NYHEDER
Contact

Basket

Samples

    Documentation

      Place order