PRODUKTGENVEJ

NYHEDER

ALLE NYHEDER

31. august 2018

Læs vores Grid Nyhedsbrev

Hver udgave af vores Grid Nyhedsbrev indeholder relevante nyheder for installatører bl.a. produktopdateringer, tips og tricks til installationer.

I den seneste udgave af vores Grid Nyhedsbrev viser vi de mange muligheder med vore DLC clip, og hvordan du kan spare tid, når du skal installere loft mellem serviceinstallationer. Se også installationsvideoen for Rockfon® System T24 X™ DLC for at lære mere om DLC clipsen.

Skær løs med ny kniv

Med en af vores nyeste produktudviklinger, vores X-kant kniv til bagsider, får du 25 mm ekstra installationsplads på bagsiden af plader til skjult installation uden at ødelægge forsiden. Klik her for at bestille en prøve af vores loftplader.

Kombinerer design og funktionalitet

Vi beskriver også en nem og hurtig måde at lave ikke-standard ændringer i installationer ved at bruge Chicago Metallic® T-kryds og krydskoblinger,og vi præsenterer Rockfon® System Ultraline E™; et solidt og alsidigt loftsystem med nem integration af skillevægge, lysarmaturer og nedhængte skilte grundet det smalle spor i skinnen. Du kan downloade vores Rockfon System Ultraline E systembeskrivelse eller bestille en skinneprøve på Chicago Metallic™ Ultraline 3500.

Grid News-arkiv

Alle tidligere udgaver af vores Grid Nyhedsbreve kan downloades. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder og Grid Nyhedsbrevet.

Download den seneste udgave af vores Grid Nyhedsbrev for at læse alle artiklerne.


  > ALLE NYHEDER
  ALLE NYHEDER
  Contact

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order