PRODUKTGENVEJ

NYHEDER

ALLE NYHEDER

2. marts 2018

UDFORSK VORES NYE GRID NYHEDSBREV OG LÆS OM DE SENESTE NYE SKINNESYSTEMER

I vores tredje Gridnews viser vi en række af vores produktopdateringer og nye løsninger, der kombinerer æstetik, fleksibilitet og funktionalitet

I den seneste udgave af vores Gridnews kan du læse om vores nye skinnesystem Matt White 11, vores nye Rockfon Eclipse® Wall vægabsorbent og vores unikke multifunktionelle væg- og armaturaflastningsbeslag.

Rockfon lancerer nye, Matt White skinnesystem

Det nye skinnesystem fås både i vores T15- og T24 skinner, samt vores vinkelkants- og skyggenotsprofiler. Det er et komplet skinnesystem, der reducerer farveforskel mellem skinner og hvide loftsplader, og som derved skaber et elegant og monolitisk udseende.

Lær mere om vores perfekte løsninger til både delvis-skjulte og synlige loftsløsninger.

Den nye Rockfon Eclipse® vægabsorbent kombinerer akustiske løsninger og designfrihed

Vi udvikler løbende moderne og højtydende akustiske løsninger, hvor den nye Rockfon Eclipse vægabsorbent ikke er en undtagelse. Denne nye, æstetiske og højtydende akustiske løsning vil forbedre rumakustikken og er nem at tilpasse ethvert lokale.

Lær mere om, hvor nemt det er at installere den nye Rockfon Eclipse vægabsorbent.

Bringer dig tættere på installationerne

Vores nye 3D-animationsvideoer bringer dig tættere end nogensinde før på installationerne af vores Rockfon Systemer. Du kan se alle detaljerne, så du hurtigt og nemt kan installere vores komplette akustiske løsninger.

Lær mere om vores nye 3D-animeret installationsvideoer.


Se mere her


> ALLE NYHEDER
ALLE NYHEDER
Contact

Basket

Samples

    Documentation

      Place order