PRODUKTGENVEJ

NYHEDER

ALLE NYHEDER

26. oktober 2017

Rockfon kombinerer innovation med inspiration i vores nye udgave af Inspired By You

Vores femte udgave af INSPIRED BY YOU bringer historier, mennesker og idéer, som ændrer vores opfattelse af akustik, indeklima og design, sammen.

Vi er stolte over at kunne udgive en ny udgave af vores innovative magasin INSPIRED BY YOU. Du kan hente det gratis på alle Rockfons websites.

Siden den første udgave i 2012 har vi løbende bragt engagerende indhold, som kombinerer relevante artikler og smukke billeder, der sætter gang i læsernes fantasi. Denne udgave er ingen undtagelse.

Morgendagens design

I den seneste udgave af INSPIRED BY YOU fortæller vi om former, design og akustik i forskellige rum – fra skoler, restauranter og kontorbygninger til museer hugget ind i bjergvægge, prisvindende projekter og projekter, som har brugt loftet til at flytte grænserne for indendørsdesign. Vi har talt med arkitekter, virksomhedsejere og projektledere fra hele verden, som har arbejdet på disse fantastiske projekter, og som nu deler deres succeser med os.

Vi rejste til Belgien og talte med Lara Muller fra Blue Building Institute om vigtigheden af produktivitet og trivsel, og hvordan man skaber rum med en menneskefokuseret tilgang til design. Vi har talt med professor ved Oxford University Charles Spence om forskning i støj, og hvordan den påvirker smagen og mad og selve spisesituationen. 

Vi har haft mulighed for at sætte os ned sammen med Kasper Stoltz fra RUMMETS SPROG (Language of Space) og høre om en filosofi, som er banebrydende for det 21. århundredes skoler. Vi har også talt med en repræsentant for en af Belgiens største skolerenoveringsprojekter, PPP Schools of Tomorrow, og høre om, hvordan der blev gennemført 182 projekter for at forbedre indeklimaet, akustikken og adgangsforholdene for skoler rundt om i Flandern, så de er klar til at møde fremtiden.

Se, hvad magasinet indeholder, online

Hent den seneste udgave af INSPIRED FOR YOU og få gode idéer til morgendagens design.


  > ALLE NYHEDER
  ALLE NYHEDER
  Contact

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order