PRODUKTGENVEJ

NYHEDER

ALLE NYHEDER

30. november 2016

ROCKFON gør bæredygtighed lettere

Hos ROCKFON er vi bevidste om vigtigheden af bæredygtigt byggeri og sikring af brugernes velbefindende. For at opnå dette, ønsker vi at gøre det lettere for kunderne at finde frem til den relevante information.

ÅF Huset i Mölndal, Sverige, LEED Platinum-certificeret

Med ønsket om en mere transparent oversigt over vores bæredygtighedsprofil har vi moderniseret vores online bæredygtighedssektion og introduceret produktspecifikke bæredygtighedsdeklarationer samt opdateret vores miljøvaredeklarationer (EPD’er) for alle vores produkter. ”Da vi altid er interesserede i vores kunders oplevelse, har vi udarbejdet ikke blot to nye bæredygtighedsdokumenter, men også en let navigerbar download sektion for bæredygtighed,” siger Christian Kofod, chef for Public Affairs.

Med udviklingen af disse dokumenter behøver du ikke længere bekymre dig om vores produkters bæredygtighedsprofil, men kan roligt koncentrere dig om det du er bedst til: at skabe smukke rum.

Udforsk den nye sektion her.

Produktspecifikke bæredygtighedsdeklarationer

Bæredygtighedsdeklarationerne giver et klart overblik, som er fundamentalt for arkitekter, entreprenører og bygningsejere. De er udarbejdet efter de vigtigste certificeringsordninger og dokumenterer vores produkters bæredygtighedsegenskaber. Dette gør det lettere at dokumentere indvirkningen på miljøet ved anvendelse af ROCKFON produkter i forbindelse med certificering og bæredygtigt byggeri.

Se vores produktspecifikke bæredygtighedsdeklarationer her.

Miljøvaredeklarationer - EPD’er

Vi har også opdateret vores miljøvaredeklarationer, så de på en overskuelig måde redegør for ROCKFON produkters indvirkning på miljøet i hele deres levetid. Under den opdaterede bæredygtighedssektion finder du nu to EPD'er, et for produkter med høj densitet og et for produkter med lav densitet, eller et link til lokale EPD websider.

Se vores miljødeklarationer her.

  > ALLE NYHEDER
  ALLE NYHEDER
  Contact

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order