PRODUKTGENVEJ

NYHEDER

ALLE NYHEDER

9. maj 2016

NY VÆGABSORBENT BROCHURE - ROCKFON® VERTIQ®

Lovkrav øger behovet for ekstra akustikregulering og selv de bedste akustiklofter er ofte ikke nok til at imødekomme de nyeste lovkrav. Dermed bliver det nødvendigt at tænke i andre løsninger, som f.eks. vægabsorbenter.

Hos ROCKFON tilbyder vi et bredt sortiment af vægabsorbenter. Hele sortimentet har vi nu samlet i én brochure, så det bliver lettere for dig at finde frem til netop den løsning der passer til dit projekt.

Flere ting spiller ind når man skal vælge den akustiske vægløsning: Hvor mange ekstra vægabsorbenter er der behov for, det æstetiske look og ikke mindst anvendeligheden. For at imødekomme netop dit projekt kommer ROCKFON VertiQ i mange udgaver – sortimentet byder blandt andet på design løsninger, slagfaste løsninger og standard løsninger.

Da vægabsorbenter i naturens sag ofte er placeret i en højde hvor de bliver udsat for berøring har den nye brochure stort fokus på slagfastheden. For ROCKFON er det vigtigt at den valgte løsning er holdbar og ser godt ud længe!

Det bedste for både børn og arbejdsmiljø

Hos Børnehuset Tippen havde slagfasthed og akustisk regulering højeste prioritering da de skulle vælge vægabsorbenter til deres motorikrum. ROCKFON har talt med Lederen af Børnehuset om hvorfor netop ROCKFON VertiQ Metal blev løsningen. Læs meget mere om dette i vores referencegalleri.

Et samlet overblik

Vil du vide mere om ROCKFON VertiQ har du mulighed for at bestille vores brochure eller downloade den her. I brochuren kan du læse meget mere om ROCKFON VertiQs egenskaber og få inspiration fra de mange billeder.


Læs mere


> ALLE NYHEDER
ALLE NYHEDER
Contact

Basket

Samples

    Documentation

      Place order