PRODUKTGENVEJ

NYHEDER

ALLE NYHEDER

23. september 2015

Vi lancerer ROCKFONs hvideste loftplade nogensinde: ROCKFON BLANKA®

Efter flere års forskning og tests har vi udviklet ROCKFONs glatteste, hvide loftplade til dato.

Det perfekte hvide loft har altid været et ideal i indretningsarkitektur, men har også været vanskeligt at opnå uden at ofre andre vigtige egenskaber - indtil nu. ROCKFON spurgte arkitekter, installatører og bygherrer, hvad de virkelig ønsker af et loft, og efter flere års forskning og tests har vi udviklet ROCKFONs hvideste loftplade nogensinde: ROCKFON Blanka.

Ekstra hvidt loft med høj lysrefleksion

Ved at anvende en maling, som normalt anvendes i den amerikanske rumindustri, på en højtydende stenuldskerne, har vi udviklet en utrolig slidstærk, mat loftplade, der samtidig er synligt glattere og væsentligt hvidere. De ekstra-hvide ROCKFON Blanka plader har fremragende lysrefleksion- og lysdiffusionsegenskaber, som maksimerer en ensartet spredning af det naturlige lys. Uafhængige tests viser, at ROCKFON Blanka har et lysrefleksionsindeks på over 87 % og en L-værdi på 94+, hvilket gør det til ROCKFONs hvideste loftplade til dato.

Retningsløs overflade og lang produktlivscyklus

Takket være den specielt udviklede overflademaling, har ROCKFON Blanka plader en garanteret retningsløs overflade, der gør loftet hurtigt at installere og reducerer spild. Overfladens antistatiske egenskaber gør produktet modstandsdygtig over for støv og holdbarhedstests af overfladen har placeret ROCKFON Blanka i toppen af ​​sin klasse. Samtidig gør den specielle maling det nemt at fjerne snavs med en almindelig fugtig klud. ROCKFON Blanka er designet til at modstå hverdagens slitage og de robuste plader har 15 års garanti der sikrer bygningsejere en lang produktlivscyklus.

ROCKFON Blanka leverer alt dette sammen med stenuldens enestående egenskaber; akustiske fordele, formstabilitet og brandsikkerhed. Alle ROCKFON Blanka loftplader består af op til 42 % genbrugsmaterialer og er fuldt ud genanvendelige.


Links


> ALLE NYHEDER
ALLE NYHEDER
Contact

Basket

Samples

    Documentation

      Place order