PRODUKTGENVEJ

NYHEDER

ALLE NYHEDER

20. maj 2015

Står du med en udfordring inden for plejesektoren?

Renovering eller nybyggeri: I samarbejde med dig ønsker vi at skabe de bedste rammer for fremtidens pleje og sundhedssektor.

Derfor har vi lavet den nye brochure til dig, der – f.eks. som arkitekt eller bygherrerådgiver – arbejder med at skabe de fysiske rammer for fremtidens pleje- og sundhedssektor.

I vores brochure Sundhed og Pleje giver vi dig et overblik over, hvordan ROCKFONs unikke materialer både teknisk og æstetisk understøtter den helende arkitektur, samtidigt med at de lever op til alle gældende standarder og regler.

Den helende arkitektur

ROCKFON har taget den nyeste viden alvorligt og udviklet produkter, der opfylder alle de strengeste krav til byggematerialerne og samtidig har en række andre vigtige kvaliteter:

Vores lofter er lyddæmpende, da støj generelt er hæmmende for fysisk og psykisk heling. Der er også tænkt over, at det er vigtigt for patienternes og plejepersonalets trivsel med behagelige visuelle indtryk. Som arkitekt vil du derfor hurtigt finde ud af, at du har mange muligheder i forhold til farvevalg og dimensionering med ROCKFONs produkter.

Hygiejnen har højeste prioritet

Vi ved at op mod 10 procent af alle patienter pådrager sig en infektion i løbet af en hospitalsindlæggelse. Den risiko vil vi være med til at nedbringe med vores unikke MediCare sortiment.

Som noget helt unik har ROCKFON MediCare sortimentet efter tests opnået den bedst mulige klassifikation: Bakteriologisk klasse B10-B1. Det betyder, at MediCare ikke bidrager til spredning af bakterier, hvilket har stor betydning for hygiejnen på hospitaler.

Du kan læse meget mere om den helende arkitektur, MediCare sortimentet og løsninger specielt egnet til sundhed- og plejesektoren i vores brochure Sundhed og Pleje.


Links


> ALLE NYHEDER
ALLE NYHEDER
Contact

Basket

Samples

    Documentation

      Place order