PRODUKTGENVEJ

NYHEDER

ALLE NYHEDER

24. november 2014

Ny ROCKFON Color-All® Special - farverige akustiklofter uden gætterier

Med den nye Rockfon Color-All® Special er det slut med gætterierne når der skal specificeres farverige akustiklofter.

De nye Rockfon Color-all Special stenuldsloftplader er en designers drøm med en skræddersyet farveservice, som sikrer et perfekt match hver gang. For at undgå gætterier når der skal specificeres farvede lofter har ROCKFON lanceret Rockfon Color-all Special. Designere finder inspiration til farver overalt omkring dem, i det miljø de er en del af og i de elementer de løbende opdager. Før introduktionen af Rockfon Color-all Special, var det ikke altid let at omsætte disse farver til et smukt loft med gode akustiske egenskaber. Men nu har designere en pålidelig og konkurrencedygtig løsning, der åbner mulighederne for lofter i skræddersyede farver. Læs mere i vores Color-all Special brochure her.

Perfekt match hver gang

For at sikre et perfekt match for både loftplade og skinnesystem anvender ROCKFON det anerkendte farvesystem Natural Colour System i alle dele af fremstillingsprocessen, fra farvevalg til produktion.
For at sikre at din farve fremstår bedst muligt, er overfladen på de nye Rockfon Color-all Special plader glat og har en robust mat glans finish.

Indbygget fleksibilitet

Rockfon Color-all Special kan specificeres i et ubegrænset antal specialdefinerede farver. Kunderne kan fortsat også vælge fra det eksisterende sortiment af standard Rockfon Color-all Special plader, tilgængelige i 34 eksklusive farver.
Desuden er minimumsordren for Rockfon Color-all Special kun én kasse og kan specificeres med synlige, delvist-skjulte og skjulte kanter i forskellige dimensioner for total designfrihed.

Anerkendte ROCKFON egenskaber

Ligesom alle ROCKFON stenuldsløsninger har Rockfon Color-all Special plader en uovertruffen kombination af specialdefinerede farver og enestående ROCKFON egenskaber. De giver den højeste klasse A lydabsorption (0.95aw) og fremragende brandsikkerhed (Klasse A1).
Pladerne er formstabile på op til 100% relativ fugtighed og kan installeres i temperaturer fra 0 ° C til 40 ° C, hvilket muliggør installation inden bygningen er lukket, uden risiko for nedbøjning.

Rockfon Color-all Special plader og skinnesystem har 15 års garanti og er fuldt ud genanvendelige.


Links


> ALLE NYHEDER
ALLE NYHEDER
Contact

Basket

Samples

    Documentation

      Place order