PRODUKTGENVEJ

NYHEDER

ALLE NYHEDER

10. oktober 2014

Ny forbedret Mono Acoustic E

Vores monolitiske loft- og vægløsning Mono Acoustic E fås nu med en hvidere og glattere overflade. Samtidigt er de akustiske egenskaber også blevet forbedret for direkte montage.

 

Monolitisk loft med endnu bedre lysreflektion

Den nye Mono Acoustic overflade er både mere glat og mere hvid, hvilket understreger Mono Acoustic loftets elegante og monolitiske udtryk. Den glattere overflade giver et flot og roligt udtryk og loftet fremstår helt ubrudt med en ensartet overflade uden synlige fuger mellem loftpladerne. Den nye forbedrede overflade opnås med den nye akustikpuds Mono Ready-Mix  og det nu endnu hvidere monolitiske loft får dermed også en bedre lysreflektion (78 %).
For fuld designfrihed kan Mono Ready-Mix Puds bestilles i farver på baggrund af en farvekode i NCS eller RAL – ligesom at Mono Acoustic E kan installeres på væg såvel som på loft.
Få mere inspiration i vores brochure her.

Montage – direkte eller i et skinnesystem

Mono Acoustic pladerne kan enten monteres direkte eller i et skinnesystem, den perfekte løsning til nybyggeri eller eksisterende arkitektur. Installationen i vores nye Rockfon System T35 Monolithic, sikrer samtidig en hurtig installation og høj stabilitet. Derudover er Mono systemet blevet opgraderet, så løsningen for direkte montage nu er i lydklasse A. Vi har ligeledes udviklet to nye typer inspektionslemme til det nye system. En rund lem i Ø700 mm og en kvadratisk i 400x400 mm og 600x600 mm, som begge er diskrete og spiller perfekt sammen med det samlede monolitiske udtryk.
Se yderligere info på produktsiden for Mono Acoustic E


Link


> ALLE NYHEDER
ALLE NYHEDER
Contact

Basket

Samples

    Documentation

      Place order