PRODUKTGENVEJ

NYHEDER

ALLE NYHEDER

18. september 2014

Hvor forenes akustiske løsninger med ubegrænset kreativitet?

Overalt, takket være Rockfon Eclipse flåder, nu tilgængelig i alle farver og former

Enhver farve og form

Designmulighederne med ROCKFONs elegante, rammeløse flådesortiment Rockfon Eclipse udvides yderligere med lanceringen af specialdefinerede farver og former. Rockfon Eclipse flåder tilbydes nu i et ubegrænset antal farver - Natural Color System® (NCS) anvendes til perfekt farvematch og minimums ordrestørrelse er kun én kasse. 

Flåderne er ligeledes tilgængelige i firkantede, runde og andre geometriske former samt specielle formater for fuldkommen designfrihed. De firkantede og rektangulære former har en skarp kant, som understreges af en diskret og elegant facet, mens de øvrige formater har en minimalistisk lige kant. Flåderne i hvid og den lysere ende af farveskalaen, sikrer desuden god lysrefleksion, hvilket reducerer behovet for kunstigt lys.

Stærke produktegenskaber

Rockfon Eclipse er en stenuldsbaseret flåde med en glat og slidstærk overflade. Rockfon Eclipse monteres nemt og hurtigt med wires på forskellige overflader (beton, træ, stål) og er en ideel løsning, hvor traditionelle nedhængte lofter ikke kan installeres. Fra kontorer til uddannelsessteder, restauranter til detailhandel, giver Rockfon Eclipse en ny dimension til nybyggeri og renoveringer.

De frithængende flåder giver ligeledes nem adgang til installationer og tillader luft at strømme frit. Dette gør Rockfon Eclipse ideel i bygninger, der udnytter termisk masse. Termisk masse konstruktioner kræver, at luften cirkulerer frit i rummet og loftet kan således ikke dækkes af et traditionelt nedhængt loft. Men hårde, lydreflekterende overflader, så som beton, er ofte til skade for akustikken. Rockfon Eclipse er specielt designet til at imødegå dette problem ved at tillade luften at cirkulere, samtidig med at akustikken forbedres ved at absorbere lyden fra begge sider af flåden. 


Links


> ALLE NYHEDER
ALLE NYHEDER
Contact

Basket

Samples

    Documentation

      Place order