PRODUKTGENVEJ

NYHEDER

ALLE NYHEDER

12. august 2014

Nyt liv til P-kælderen!

Ny brochure med fokus på P-kældre med både lys, varme og god akustik.

Lys, varme og god akustik i P-kælderen

Du kender sikkert godt fornemmelsen. Turen i P-kælderen er ofte både en mørk og kold oplevelse. Men det behøver ikke være sådan. ROCKFON tilbyder 3 loftløsninger specifikt til parkeringskældre. Ved at benytte ROCKFON loftplader i parkeringskælderen opnås både termisk isolering og akustisk dæmpning. Ydermere sørger ROCKFONs P-kælderløsninger for en reducering af støj til ovenliggende etager. For de daglige brugere betyder ROCKFON pladernes høje lysrefleksion, at parkeringskælderen bliver lysere og mere behagelig at færdes i. Løsningerne findes både til nybyggeri og renovering.

Parkeringskælderen er et overset område

Parkeringskælderen er ofte et overset område når en bygning skal designes. Det betyder at parkeringskælderen ofte ender som et rum, hvor der ikke er indtænkt løsninger omkring isolering, akustik, lyddæmpning og lysreflektion. Paradoksalt når man tænker på hvor mange mennesker, der dagligt bruger P-kælderen. Den manglede fokus på vores transportmidlers venteværelse, kan samtidigt også være med til at påvirke en bygnings energiforbrug i negativ retning. Løsningerne fra ROCKFON er med deres isoleringsegenskaber med til at sikre at P-kælderen ikke ’suger’ alt varmen ud af de ovenliggende lokaler og reducerer dermed energiforbruget. De personer, som opholder sig i de disse lokaler, får derudover glæde af ROCKFON løsningens støjreducerende egenskaber. Undersøgelser viser, at én parkering i gennemsnit tager 30 sekunder og udover lyden fra kørslen, er det særligt lyde fra dørsmæk som skaber géner.

Dårlig akustik er sammen med mørke kroge og kulde ligeledes med til at skabe utryghed når bilen skal parkeres. Der er derfor behov for øget fokus på forbedring af brugeroplevelsen for de mange mennesker som dagligt færdes i en parkeringskælder 

Rockfon Aluzink P-kælderloft
Rockfon Aluzink P-kælder-loftsystemet består af ROCKWOOL bygningsisolering og Rockfon Industrial-produkter monteret med aluzinkprofiler og gevindstænger i etageadskillelsen.

Rockfon T-profil P-kælderloft
Rockfon T-profil P-kælder-loftsystemet består af ROCKWOOL isolering og Rockfon Industrial-produkter, som monteres i hvide Chicago Metallic T-standardprofiler (A/E).

Rockfon Cosmos P-kælderloft
Rockfon Cosmos P-kælderloft består kun af en enkel plade monteret direkte mod etageadskillelsen, hvilket giver hurtig og effektiv montage. 

Ny brochure

Du kan læse mere om ROCKFONs forskellige løsninger til parkeringskældre i vores brochure Loftløsninger til P-kældre.


Links


> ALLE NYHEDER
ALLE NYHEDER
Contact

Basket

Samples

    Documentation

      Place order