PRODUKTGENVEJ

NYHEDER

ALLE NYHEDER

28. februar 2014

Novo Nordisk får nyt hovedkontor

MONO giver et spændende udtryk til den organiske bygning, hvor de ubrudte flader er i fokus.

Da Novo Nordisk skulle i gang med at bygge koncernens nye hovedkontor nord for København, havde man et ønske om at bygge et lyst og åbent kontormiljø, som klart skulle signalere, hvilket firma der har til huse i bygningen.

Det blev Henning Larsen Architects, der vandt opgaven med deres stilrene bygningsdesign. Henning Larsen har designet en rund bygning, der henter sin inspiration fra insulinmolekylets struktur og runde spiralform, og hvor det organiske design kommer til udtryk både indvendigt og udvendigt. Samtidig har Henning Larsen Architects forsøgt at skabe en klar arkitektonisk reference til det nordiske design og holdt fast i en historisk reference til Arne Jacobsen (tidligere arkitekt for Novo Nordisk).

ROCKFONs produkter er benyttet i bygningens atrium, hvor man har valgt MONO på både lodrette og vandrette flader – flere steder i en flydende overgang. Bygningens runde form har stillet krav til materialevalgets fleksibilitet. Ifølge arkitekt Søren Øllgaard ”gjorde MONO det muligt at skabe et lækkert design med ubrudte flader, der binder rummet flot sammen. I tillæg hertil var det en bonus, at man kunne lave så fleksible lofter og vægge, som samtidig har de gode akustiske egenskaber.”

MONO har flere fordele, som gør produktet attraktivt. ”MONO skaber en helhed med sine ubrudte flader, forbedrer akustikken, tegner lyset på en spændende måde og giver et mere interessant look med sine rustikke overflader”, udtaler Søren Øllgaard og supplerer: ”Det er forfriskende, at loftet har en stoflighed.”


  > ALLE NYHEDER
  ALLE NYHEDER
  Contact

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order