PRODUKTGENVEJ

NYHEDER

ALLE NYHEDER

22. januar 2014

Studier viser at den akustiske faktor har stor betydning for skolemiljøet.

Vi har i de foregående nyheder præsenteret studier med fokus på bedre læring for elever samt akustikkens indflydelse på lærernes trivsel. Lange efterklangstider har indflydelse på børns taleforståelse, indlæring og koncentrationsevne og har samtidig indflydelse på i hvor høj grad lærerne oplever deres arbejdsmiljø som negativt eller positivt.

Som arkitekt og bygherre er det desuden værd at ligge mærke til de krav som ofte bliver stillet af myndigheder. Disse krav er forskellige alt efter hvilken slags skole og rum der er tale om.

Godtskolebyggeri.dk satte i november fokus på erhvervsskoler hvor værksted og undervisningslokale ofte smelter sammen til ét (læs mere her). Hvor lokalerne før satte rammerne for hvordan undervisningen kunne udformes, er det nu muligt at forme lokalerne så de passer til den undervisning man ønsker.

Med den nye viden og de nye akustiske loftløsninger som bl.a. ROCKFON tilbyder, er det nu muligt at tænke akustik ind i de mange forskelligartede lokaler og møde undervisningen der, hvor den bliver bedst for eleverne. På den måde skaber man både bedre læring for eleverne og et bedre arbejdsmiljø for lærerne.

 

Ny Skolebrochure

Du kan læse mere i vores skolebrochure om de akustiske udfordringer de forskellige rumtyper byder på, samt finde ud af mere om ROCKFONs løsninger til uddannelsesområdet på vores hjemmeside.


  > ALLE NYHEDER
  ALLE NYHEDER
  Contact

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order