PRODUKTGENVEJ

NYHEDER

ALLE NYHEDER

7. november 2013

STORE RUM OG HÅRDE OVERFLADER GIVER AKUSTISKE UDFORDRINGER PÅ SKOLER

For at leve op til de akustiske lovkrav i skolerne kan det være nødvendigt at benytte sig af både loftarealer og vægflader. Et miks af loft- og vægløsninger gav tilsammen den bedste løsning for Frydenberg skole.

Der bliver brugt mange ressourcer på at renovere og bygge nye skoler. Fokus i indretningen ligger på design og funktionalitet.  Men fokus bør ikke kun handle om at de nye skoler skal fremstå moderne, men også om indemiljø, arbejdsmiljø og ikke mindst indlæringsmiljø. På skoler er det især akustikken som har indflydelse på disse.

Frydenberg skole i Oslo, Norge, var en ombygning af en eksisterende industribygning. Bygningen var en moderne bygning med højt til loftet og gulv-til-loft vinduer. Der var mange gode rum med masser af plads og lys. Men ”mellem glas, beton, mursten og bjælker, var der hårde overflader overalt” mindes Lee Dade, Installatør. For at overholde Norges strenge krav til akustik i skolerne valgte Dade og hans team en blanding af Koral 40 mm nedhængte lofter, Rockfon Contour baffler og Samson vægabsorbenter.

De mange hårde overflader på Frydenberg skole krævede at man var åben for nye muligheder for at regulere akustikken. Det var nemlig ikke muligt kun at benytte traditionelle nedhængte lofter. ”ROCKFON var de eneste, der fik lyden under kontrol og leverede den akustik, der var brug for i de forskellige lokaler” siger Dade om den løsning de valgte for at få styr på akustikken.

De mange akustiske løsninger som ROCKFON tilbyder kan kombineres på et utal af måder. Løsninger som både imødekommer design og god akustik. Løsninger som giver det bedste skolemiljø.

Se flere inspirerende billede fra Frydenberg skole, samt ROCKFONs mange andre skoleprojekter her.

Ny Skolebrochure

Du kan læse mere i vores skolebrochure om de akustiske udfordringer de forskellige rumtyper byder på, samt finde ud af mere om ROCKFONs løsninger til uddannelsesområdet på vores hjemmeside.


 


  > ALLE NYHEDER
  ALLE NYHEDER
  Contact

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order