PRODUKTGENVEJ

NYHEDER

ALLE NYHEDER

26. marts 2012

Rockfon Color-all™

Aldrig før har farver lydt så godt!

Udviklingen i trends inden for arkitektur og øget efterspørgsel fra markedet får Rockfon til at introducere et nyt farvesortiment af akustiklofter: Rockfon Color-all.

34 eksklusive farver, 6 inspirerende temaer

Rockfon Color-all er et nyt, specielt udviklet farvesortiment skabt i samarbejde med det internationale, kreative trendbureau Carlin International. Med udgangspunkt i de sociale tendenser, der påvirker både indretningen og arkitekturen, tilbyder Rockfon Color-all et moderne og levende farvesortiment til ethvert miljø.

Rockfon Color-all kan indgå i mange forskellige typer løsninger, hvor kombinationen af farvede lofter og indretningsdesign er med til f.eks. at skabe behagelige miljøer i sundhedsfaciliteter, spektakulære omgivelser på kultur- og fritidsområdet, imødekommendende skoler og kontorer samt attraktive butiksmiljøer.

Egenskaber og holdbarhed

Brugen af ny teknologi og produktionsteknikker har resulteret i yderst holdbare og meget homogene farver. Rockfon Color-all har en forbedret glat og matblank overflade, der bidrager til at farven gengives mere naturligt. De 34 farver er tilgængelige med kanter til skjult, delvist skjult og synligt skinnesystem samt i mange dimensioner, hvilket giver optimal designfrihed. Rockfon Color-all kombinerer høj lydabsorption (αw=0,95-1,00) med bedste brandklasse (A1 og A2-s1,d0) og formstabilitet ved op til 100 % RH, der sikrer en lang levetid.

Læs mere om Color-all her


  > ALLE NYHEDER
  ALLE NYHEDER
  Contact

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order